UTLEIE AV MINIKRANER - SPT

MINIKRAN

SPT 299

  • Maks. løftekapasitet: 2.95t × 1.40m 
  • Arbeidsradius: 8.83m ×  0.15t
  • Løftehøyde: 9.5m x 0.7t

Løftehøyde under bakkenivå:

10m (4-skivet krokblokk), 20m (2-skivet krokblokk), 40m (1-skivet krokblokk)

MINIKRAN

SPT 499

  • Maks. løftekapasitet: 5,0t x 2.0m
  • Arbeidsradius: 16.50m × 0.40t
  • Løftehøyde: 17.50m x 2.0t

Løftehøyde under bakkenivå:

17,5m (4-skivet krokblokk), 35m (2-skivet krokblokk), 70m (1-skivet krokblokk)

Minikran

Minikran er en løsning som er designet med tanke på spesialoppgaver – arbeid i begrenset rom hvor fullstore løftemaskiner ikke har adgang til. Den gjør det mulig å arbeide effektivt ved å samtidig beholde nøyaktighet der det kreves presis og ikke-inngripende handling. Tilbudet på minikraner er veldig bredt og variert. Det omfatter ikke bare løftemaskiner i små størrelser, men også manipulatorer og minibyggekraner med ulike driftsparametere. Dette gjør at det er enkelt å tilpasse utstyret både våre behov og egenskapene til plassen hvor vi driver med arbeidene.

Når lønner det seg å leie?

Utleie av minikraner er et tilbud som først og fremst er rettet mot kunder som leter etter foreløpige løsninger. Vi tilbyr utleie av maskinene per arbeidstime eller -dag. Adgang til minikran i noen timer gjør det mulig å utføre bestemt arbeid raskt og effektivt ved å samtidig optimalisere maksimalt leiekostnader. Kundene som er interesserte i å få adgang til bestemte maskiner i lengre tid, oppfordres til å sende forespørsler om langtidsleie. Leiebetingelsene ved langtidsleie bestemmes individuelt, og tilbudet tilpasses deres behov.

Utleie av minikraner

I to år har vi spesialisert oss på tilpassede krantjenester som utnytter løsninger beregnet til arbeid under vanskelige forhold. Til våre kunder tilbyr vi ikke bare profesjonelle tjenester, men også leie av minikraner som er beregnet til å løfte store innglassinger på vanskelig tilgjengelige steder. Den største fordelen av våre løsninger er deres kompakte størrelse, som gjør det mulig å få profesjonelle krantjenester på steder hvor slike maskiner ikke kunne brukes før. Minikranene som tilbys av vårt firma, vil fungere perfekt både innendørs og utendørs.