Minikran til innglassing – må det koste mye?

Nå for tiden kommer det flere kinesiske produkter på markedet, og det er mange som lurer på om det finnes noe som kinesisk høy kvalitet. Dette spørsmålet er særlig viktig når vi har å gjøre med byggemaskiner hvor presisjon, den ovennevnte kvaliteten og solid utførelse teller. Det er selvfølgelig mange produsenter som overbeviser oss om at kvaliteten er direkte proporsjonal med prisen. Er det likevel sant? Betyr „dyrere“ alltid „bedre“?

For fem år siden hadde vi fortsatt lite utvalg av minikraner. I dag kan vi velge mellom tilbud fra produsenter fra hele verden. Dette viser hvor fort markedet reagerer på løsninger innen bygg og anlegg og hvor stor etterspørsel det er etter den slags maskiner. Vi velger ut vårt utstyr med hensyn til først og fremst prisen og regner med at den ikke vil påvirke kvaliteten og levetiden i noe stor grad.

Miniedderkoppkraner (spider) til innglassing er ikke lenger et nisjeprodukt. Nå er det must have i bransjen, som den lille sorte i kvinners klesskap.

Og her kommer spørsmålet tilbake: hvor mye skal det koste og hva skal man gjøre for å ikke betale for mye? Vi må innrømme at det er et spørsmål alle kjøpere står overfor før eller senere. Derfor har LIFT24 et interessant tilbud for dem som ikke bryr seg så mye om „merkelappen“, merke eller bredt forstått prestisje – det er minikran SPT299 laget i Kina.

Det sies at gentlemen ikke snakker om priser, men det ville vært synd å ikke nevne at SPT 299 koster bare 500 tusen NOK. Versjonen med hydraulisk fly-jib har rekkevidde på over 12 m som utgjør en stor forskjell sammenlignet med andre løsninger som koster 600/900 tusen NOK. Den lave prisen er ikke den eneste fordelen ved SPT – flere tekniske opplysninger finner du i fanen minikraner.

Selv om den er produsert i Kina, kommer de fleste underenhetene i maskinen

fra europeiske produsenter, som gjør at SPT (se youtube) er et interessant alternativ til såkalte merkeprodukter. I likhet med alle minikraner i markedet har også SPT 2-års garanti og autorisert service i Polen.

Så hvis dere har tenkt å kjøpe minikran, ta gjerne kontakt med LIFT24 på e-postadresse handel@lift24.pl. LIFT24 – vi sparer din tid og penger!

SJEKK TILBUDET
PÅ MINIKRANER

Les mer om Lift24

Vi anbefaler å se andre innlegg fra arkivet til vårt firma. Hvis du vil være oppdatert på virksomheten til Lift24 angående varemesser, rådgiving og innføring av nye produkter, oppfordrer vi deg til å følge oss på Facebook hvor vi alltid legger ut de ferskeste nyhetene med linker til fullt innhold av innleggene på vårt nettsted.

 

Facebook