Minikran til innglassing. Er det verdt å betale mer for „prestisje“?

Du vil sikkert høre en påstand at kinesiske produkter er dårlige, av lav kvalitet osv. Det er likevel bare skadelige stereotypier som ikke lenger tilsvarer virkeligheten.

Mange av verdens giganter driver med produksjon i Kina, f.eks. BMW. Hvis vi hadde generalisert sånt og hevdet at Kina assosieres kun med dårlig kvalitet, ville det betydd at Nederland er kjent bare for rødlysdistriktet og Italia for den evige mañana! Verden går fort frem, og Kina leder sikkert i bransjen – de har flere ressurser og mer erfaring enn f.eks. det ovennevnte Nederland.

Hele verdens produksjon er avhengig av Kina. Derfor må man benytte det fordi det rett og slett lønner seg. Så hvis vi ser nærmere på mange av såkalte europeiske produsenter, viser det seg at deres produkter ofte er mer kinesiske enn SPT-minikran. De garanterer ikke fremragende kvalitet eller at de blir feilfrie, og dette skulle vi vente for 400.000,00 PLN netto og mer. Påstanden om at „kinesisk“ betyr „dårlig“ stemmer absolutt ikke med virkeligheten.

De fleste hovedkomponentene av SPT-minikraner er ikke-kinesiske underenheter, f.eks. motoren er japansk, vinsjen er også japansk, og hovedventilen er laget i Danmark. Det kan hende at dere vil høre dårlige kommentarer om SPT-minikraner fra konkurrentene. Dette fremgår av det faktum at når det dukker opp en ny minikran på markedet, må det føre til nedgang i priser på andre minikraner, og dette stiller dem i dårlig lys og vitner om deres lave selvtillit. Et nytt produkt på markedet er alltid god nyhet for kjøperne. Prisene på noen maskiner er uforholdsmessig høye i forhold til deres kvalitet og de burde reduseres

SPT gir kunden aller mest for pengene! Det er en god minikran til rimelig pris. Den får det til. Vi må bli klare over at det ikke er SPT som er billig – det er andre minikraner som er for dyre!!!

SPT 299 med hvite belter samt søkekrok og hydraulisk fly-jib, rekkevidde 12 m – 500.000,00 NOK (prisen er avhengig av USD-kursen, den kan endres). Til denne kranen tilbyr vi vakuumløfter WIRTH OCTOPUS Glass-Jack GL-N 400/300, med radiostyring (i 2021 er det standard) og Blow-off-system „tilbakeslagsluft” som gjør det lettere å frigjøre glasset fra vakuumløfteren.

Så hvis dere har tenkt å kjøpe minikran, skriv på e-postadressen handel@lift24.pl for å avtale møte.

SJEKK TILBUDET
PÅ MINIKRANER

Les mer om Lift24

Vi anbefaler å se andre innlegg fra arkivet til vårt firma. Hvis du vil være oppdatert på virksomheten til Lift24 angående varemesser, rådgiving og innføring av nye produkter, oppfordrer vi deg til å følge oss på Facebook hvor vi alltid legger ut de ferskeste nyhetene med linker til fullt innhold av innleggene på vårt nettsted.

Facebook